Thanks for coming. this is just a simple blog datang dari hati dan nak dikongsikan ngn korang sumer. maaf di atas segala kekurangan. cadangan dan kritikan membina amatlah di alu-alukan. hit follow or leave a comment or shout if u like. Arigato-na! ::XOXO::

duit beli gula2

Sunday, July 1, 2012

Orang tua PELUPA

Hye.

Pernah tak korang, masa tengah mandi, tertanya2..
" Aku dah sabun ke belom?? " 


Motif sebenar / moral of the story entry ini:
Jangan jadi macam aku. 
Pelupa

tu je, kbai.

psst: jom tengok ni, 

11 comments:

Kamal Lee said...

haha. selalu jadi. kadang kadang syampoo rambut ter pakai kat badan. -,-''

WANA said...

ha! yg tu pon selalu jugak! :P

KY said...

tak de lah, kalau bab sabun mesti tak lupa hehee

WANA said...

waa.. bagus2.. tak macam wana dah ada sindrom nya****.. hehe

rAIHan said...

tulah makan asam banyak. bhaha~

WANA said...

best laa weii.. ! aku ske gilerrr..

cendol said...

haha tak pnh plak lupa2 time mandi..

WANA said...

good for you.. igatan masih sihat walafiat.. hehhehe

Qu azniza ;) said...

hahaha.. banyak benda nak kena bt sangad

WANA said...

betol! dalam kepala ni ade mcm2..

athrh lani said...

kte pun selalu lupelupe :(