Thanks for coming. this is just a simple blog datang dari hati dan nak dikongsikan ngn korang sumer. maaf di atas segala kekurangan. cadangan dan kritikan membina amatlah di alu-alukan. hit follow or leave a comment or shout if u like. Arigato-na! ::XOXO::

duit beli gula2

Wednesday, July 4, 2012

Happy Birthday mom!

:: 3 Julai 2012 ::



Selamat Hari Lahir yg ke 62, Ma.
Lambat sehari. Baru hari ni boleh post.  Semalam letrik wat hal asek blackout liplapliplap. *tensen
Semoga Ma sentiasa dipanjangkan umur dan sentiasa ade dengan Wana selalu.
I loveeeeeeeeee u so much walaupon tak selalu Wana gitaw tu. You always know, kan?
Anak bongsu dia ni manja tapi tak tunjuk.
HeHe.

Ni card yang kitorang buat untuk Ma.

cover depan

cover belakang. 4 budak hitam. Izz, Nina, Kakak n budak paling hitam di situ. ME.

 Isi dalam rahsia.. jeng33.. Ucapan dalam kad tu kakak yang tuliskan. Tulisan herot berot, besar kecik besar kecik, rajin malas, sume ade.. Sabo je la.. Aku paksa juga dia tulis. har33. Budak umur 6 tahun mane la tahu ape. So, aku jugak yang kena ajar dia camne nak eja.. hihi.

Semalam Ma tiba2 je demam. Aih, smbut besday pon leh demam. Tapi xpe la. Sebab kitorang tak sambut dengan kek pon sbb ade bpe orang je kat umah, plus, nanti kek tu konpem aku dengan Nina je yang telan. Yang lain  tak ske sangat makan kek, tak macam kitorang . hihihi Omm Nom Nom~~


Ma, thanks for eberythim dari Wana kecik sampai la ke tua neh. (I'm turning legal 2 days more!) Ampunkan makan minum Wana and sumer yang Ma bagi selama ni.
Muah! Saranghae~~



8 comments:

Kamal Lee said...

nak sibuk sibuk jugak la. happy birthday makcik. hewhew :))

WANA said...

amboi.. free nmpak..! hehe

Pykaa Pdott said...

happy bsday jgk makcik :)

Atiqah Wadiah said...

heeee~comel je..cucu buat kad utk tokmama dorg :)

Atiqah Wadiah said...

heeee~comel je..cucu buat kad utk tokmama dorg :)

WANA said...

Mak cik ckp terima kaseh :)
Mak sedara dia ni comel tak? hehehe kidding.

Qu azniza ;) said...

Happy blated birthday untuk mak awak

WANA said...

tenkiu :D