Thanks for coming. this is just a simple blog datang dari hati dan nak dikongsikan ngn korang sumer. maaf di atas segala kekurangan. cadangan dan kritikan membina amatlah di alu-alukan. hit follow or leave a comment or shout if u like. Arigato-na! ::XOXO::

duit beli gula2

Tuesday, July 17, 2012

4 Quick Updates

Hai and Hello.

  1. Lame betol aku 'bercuti'. Blog dah berhabuk dah. Last post 4th July, hari dah 18th July. Kalau yang datang menjenguk kat sini mesti tetanya2 tuan tanah ni  hidup lagi ke tidak, kan? haha. Hidup lagi ni. Alhamdulillah sejak 21 tahun yang lalu. :D
  2. Ye, aku dah berumur 21 tahun. Since 6th July hari tu. Ramai yang wish dekat Facebook (aku taw dorang nampak birthday aku kt sblh kanan news feed tu kan? haha) and ade jugak my loved ones kt post kat blog dorang. Thanks Raihan and Khairi. Heart them.
  3. Aku dapat sambung degree yaw! Alhamdullilah. Sarjana Muda Sains (Kepujian) (Kimia Gunaan). Betol ke tak aku tulis ni. Before ni diploma pendek je name programnya. hehe. Ramai jugak kawan2 yg lain dpt program yang same tp kampus lain2. sobs. Tak ape, yang penting study betol2 kan? 
  4. Bulan Ramadan dah nak datang! Alhamdullilah tahun ni dapat berpuasa dan beraya kat umah. Sukenyaaaa.. hehe. Budak2 umur 21thn ni boleh duit raya lagi tak? :P

penaja kasut raya : Toeot Magic DIY Sandal

6 comments:

Qu azniza ;) said...

hepy blated birthday!!

rAIHan said...

patutlah mcm tertarik ke sini..ada org sebut nama kita..

selamat menyambut bulan ramadhan..^^

athrh lani said...

hai kak wana!
happy belated birthday kak wana :)
tahniah untuk degree!
goodluck in future :D

WANA said...

@Qu Azniza : thanks.. leh dpt hadiah tak? kidding. :P
@Raihan: Salam Ramadan Al-Mubarak. kena puasa penuh k? :D
@athrh lani: thanks dear.. u too belaja elok2 taw.. :)

Qu azniza ;) said...

wana tahniah taw

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira kk hehehe :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html